Kommunikaation uusi aikakausi on täällä.

Roxtone LTE-radiopuhelimet vapauttavat käyttäjät kantomatka- ja taajuusrajoituksista. Kovaan käyttöön suunnitellut Roxtone-tuotteet ovat täydellinen sisäisen kommunikaation kumppani aloille, joilla perinteisten UHF- ja VHF-radiopuhelinten käyttö ei tule kysymykseen.

Roxtone LTE-radiopuhelimet eroavat perinteisistä analogisista radiopuhelimista toimintaperiaatteensa puolesta. LTE-puhelimet lähettävät ja vastaanottavat puheen datamuodossa, jolloin samalla kanavalla olevat käyttäjät voivat kommunikoida vaikka eri puolilta maata, liikkuvasta ajoneuvosta tai hankalista paikoista, joihin analoginen signaali ei yllä. Ainoa vaatimus puhelinten toiminnalle on 3G/4G- tai Wi-Fi-signaali.

Laitteilla voidaan lähettää puhetta push-to-talk-tyylisesti joko koko kanavalle tai tietyille käyttäjille. Toisin kuin analogisissa ratkaisuissa, käyttäjiä ja kanavia voi ohjelmoida puhelimeen käytännössä rajattomasti. Myös käyttäjien priorisointi on mahdollista – prioriteetin 1 käyttäjät voivat puhua prioriteetti 2:n käyttäjien päälle jne.

Laitteen päällä oleva oranssi SOS-nappula lähettää hätäsignaalin ja paikkatiedon saman kanavan muille jäsenille. Roxtone LTE-ohjelmistoa voidaan käyttää myös tietokoneelta esim. valvomossa. Kaikki kanaviin ja käyttäjiin liittyvät muutokset ja lisäykset ovat täysin etäohjelmoitavissa – puhelimia ei siis tarvitse käyttää erikseen ohjelmoitavana esim. kanavia lisätäkseen.

SIM-kortit ja datapakettiliittymät ovat puhelimissa esiasennettuna ja ne sisältyvät puhelimen kk-hintaan.

Tekniset tiedot

2W kaiutin

kuuluu kirkkaasti meluisissakin ympäristöissä ja jopa veden alla

Kuulokeliitäntä

lisälaitteita varten

Irroitettava 4600mAh akku

kestää normaalikäytössä jopa 2 päivää lataamatta

Bluetooth-valmius

esim. tangenttia, korvanappia tai omia laitteita varten

Tuettavat protokollat

4G, 3G, 2G, Wi-Fi

GPS+GLONASS

paikannus

IP68

vesi/pölytiivis

CE/ROHS/FCC

-sertifioitu

Tilaa Roxtone LTE-puhelimet 14 päivän ilmaiseen koekäyttöön

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.